Duo Classic Illustration bestaat uit Sammy Jo en Steve Brandon, twee allroundmusici met 20 jaar live-ervaring.

Ze verzorgen dansavonden, personeelsfeesten, campingevenementen, braderijen, bruiloften, kermis, recepties enz… Het Engelstalig, Nederlandstalig en Franstalig repertoire loopt van de jaren ’70 tot de hedendaagse hitparade met een liefde voor GOLDEN OLDIES, COUNTRY & NIEUWE HITS. Voor de liefhebbers is er een aangepast en avondvullend programma Country & Western.

Duo Classic Illustration werkt niet met een vast programma maar past haar uitgebreid repertoire aan uw specifieke wensen aan en verzorgt uw avond met 5 uur non-stop muziek met opties voor overuren.

Sammy Jo

Sammy Jo speelde als zevenjarige reeds accordeon en belandt op jeugdige leeftijd als organist bij een orkest. Later legt zij zich toe op de synthesizer. In 2000 houdt de originele band The Classic Illustration het voor bekeken, maar de voormalige leadzanger Steve Brandon pikt de draad weer op en vormt met Sammy Jo de tweede generatie van de Duo Classic Illustration.

Sammy Jo nam in 2000 een eigen Country & Western – CD op.

Steve Brandon

Steve debuteerde als leadzanger bij de band Marino Falco & the May Fair Set in 1965. Later als leadzanger van The Classic Illustration begeleidde hij verschillende Belgische en Nederlandse vedetten zoals Peter West, Ann Christy, Helmut Lotti en anderen…

De band nam ook in de jaren ‘70 een twintigtal platen op waaronder de hit ‘Darling I love You’. In 2000 zet Steve Brandon de traditie verder als zanger-gitarist samen met Sammy Jo.

Audio