Coverbands zijn er in vele soorten en maten. Het is echter onmogelijk om het muzikale duo “Luigi & Mona” in een hokje te stoppen. Beiden zijn professionele muzikanten met een grote passie en liefde voor muziek.

Met een zeer breed repertoire (pop, dance, Italiaans, soul, en meer) zijn ze in staat om ieder publiek aangenaam te verrassen. Ze hebben ervaring op verschillende evenementen en locaties en hebben de afgelopen jaren voor menig geslaagde avond gezorgd vol gezelligheid.

Luigi en Ramona zijn ook actief (geweest) in ‘the dance- and clubscène’ in de Verenigde Staten. Hier heeft de stem van Ramona voor enkele prachtige vocals gezorgd en heeft Luigi samengewerkt met grote namen in Amerikaanse clubs, zoals Peter Luts en Harry Choo Choo Romero. Voor elke gelegenheid hebben zij een passend antwoord. Wilt u genieten van Italiaanse muziek of wilt u met de voetjes van de vloer op heerlijke house en disco beats? Het is allemaal mogelijk. Zelfs liefhebbers van het levenslied kunnen genieten van de heerlijke klanken van dit schitterend duo, eventueel met een vleugje evergreens en oldies. Jong en oud, voor elk wat wils.

Ambiance verzekerd !!

Hun repertoire omhelst Italiaanse songs, House & Disco, Poprock, het Nederlands lied, Slows & Balads, Rock ’n Roll, Reggae, kortom voor elk wat wils!