Muziek is er om van te snoepen. Niet alleen tijdens festivals of op grote podia, maar ook tijdens alledaagse gelegenheden. Op een verjaardagsfuif, een bruiloft, een uiteenzetting, een braderie, een kroegentocht of een clubconcert; het wordt pas echt gezellig als we verrast worden met een live-optreden van een plezante band, die de sfeer opfrist en de gasten een onverwachte en onvergetelijke muzikale beleving bezorgt.

Wil je als organisator je gasten laten springen en swingen of zoek je eerder een aangepaste achtergrondbegeleiding van je evenement, The Funky Streetband imponeert in het voetlicht of blijft discreet maar toch muzikaal sfeervol aanwezig.

De muzikanten zijn geen amateurs, geen beginnelingen, geen pregepensioneerden, maar professionele musici. De groepsleden zijn muzikaal geschoold en geven niet toe aan middelmatigheid. Muziek is hun taal en zij spreken deze zoals de beste advokaat tijdens zijn pleidooi.

Van moderne en nieuwe muziek tot ontelbare standards, het repertoire is goed gevuld. Jong of oud, stijf of los, de groep speelt in op de situatie en geeft jou als organisator wat jij wilt. De stijl van de groep is uniek. Jimmy Hendrix of AC/DC, Dizzy Gillespie of Maceo Parker, Mink Deville of Ry Cooder, Franz Ferdinand of Dick Dale, je kan geen genre bedenken of The Funky Streetband heeft er wat van in huis. Moderne songs of oude evergreens zijn voor het instrumentarium bewerkt. Herkenbare en toch originele bewerkingen maken de groep tot een prachtige covergroep die gekende ideeën omtovert tot frisse lichte muziek.

Heb je een gemengd taalpubliek, geen probleem, de zanger-animator beheerst 4 talen en schept de sfeer die jij wilt creëren.

Geen logistieke beslommeringen, The Funky Streetband komt ter plaatse met een volledige backup: eigen versterking, maar ook een eigen mobiel podium.

Een trouwfeest, een braderie, een optocht, een incentive, een verjaardag, een jubileum, een festival, een tussenact, een opening, een clubconcert, een brunch, een afsluiter, je kan geen gelegenheid bedenken of de groep heeft er reeds gespeeld. Steeds met de grootste lof ontvangen.

Speciale kledij vereist? Geen probleem, de muzikanten bezitten de X-factor. Exotisch los of stijlvolle dresscode, simpel afspreken en je krijgt wat je wilt. De muzikanten spelen op de grootste festivals, in de sjiekste clubs, in de duurste hotels, op tv, in de kleinste kroegen, in sneeuw en volle zon, in binnen- en buitenland.

Foto