Het zijn niet alleen de politieke snaren die Willy Claes op een virtuoze manier weet te bespelen maar ook deze van de piano. En tot ieders verbazing beperkt dit zich niet tot de klassieke muziek alleen.

Samen met Daniel Zanello (bas), Herman Vanspauwen (klarinet, saxofoon) en Carlo Willems (percussie), brengt het kwartet een keure aan diverse stijlen. Alles op een frisse, spontane manier met soms eigenzinnige interpretaties, in een geheel dat gesmaakt wordt door zowel het publiek als de muzikanten op het podium.

De magie van de grote standards uit de forties, de swing en trendy jazz van de fifties, de klassieke evergreens uit de sixties en de knappe arrangementen uit klassiek geïnspireerde oeuvres. Geniet van dit kwartet en maak een muzikale wandeling doorheen de partituur van herinneringen. Componisten zoals Astor Piazzola, Monti, Chopin en Sidney Béchet. Bekende melodieën uit Musicals, Broadway-hits, maar ook klassiekers zoals Oblivion, Concerto d’Automne, Csardas…

Kortom: dit kwartet bladert doorheen de pagina’s van hun en uw muzikaal geheugen, om er de plekjes te ontdekken die u al jaren verloren waande.